Glas Javnosti

ZVANIČNO: Zvezda ostala bez jednog od najboljih vezista! Nova 'stanica' - Serija A! (FOTO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Miloš Vulić stigao je u Crvenu zvezdu kao fudbaler kom je predviđano da će postati jedan od lidera ekipe. Nije uspeo da se izbori za ulogu nosioca, ali "Ljutice Bogdana" napušta kao deo ekipe koja je ostvarila neke od najvećih uspeha u modernoj istoriji kluba. Ipak, utisak je da je moglo, a možda i moralo, više...

Ne samo igrački, već i finansijski.

Prvo, igrački deo. Tehnički i taktički sjajno potkovan, Vulić je trebalo da od januara 2019. godine do danas izraste u jednog od nosilaca igre. Umesto toga, šansu je, čini se, dobijao na kašičicu, pa je za sezonu i po odigrao 40 utakmica, uz šest golova i tek jednu asistenciju. Čini se premršav učinak za fudbalera koji je imao sve predispozicije da eksplodira na "Marakani".

Vulić će karijeru nastaviti u Seriji A, gde će u dresu Krotonea pokušati da se izbori za opstanak. U suprotnom smeru otići će 800-000 evra, što je, bez ikakve dileme, premalo za igrača Vulićevih kvaliteta. Iako situaciju donekle vadi to što je Zvezda uspela da "izboksuje" još 25 posto od narednog transfera, što znači da bi ukupna zarada prešla dva miliona ukoliko bi Vulić Krotone napustio sa više od šest miliona evra, čini se da bi u ovom momentu bio znatno vredniji Dejanu Stankoviću kao deo rotacije nego kao neko ko je doneo manje od milion evra u kasu.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR