Glas Javnosti

ZLATAN JE ZABAVAN, ZAŠTO GA NE DOVESTI? Italijanski trećeligaš želi Ibru (FOTO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Bilo bi veliko iznenađenje da Ibra pristane.

Proslavljenom napadaču Zlatanu Ibrahimoviću na leto ističe ugovor sa Milanom, a njegova fudbalska sudbina je još uvek neizvesna.

Po svemu sudeći Ibrahimović neće pristati na novi ugovor sa Milanom, a glavni problem je plata. „Rosoneri“ bi želeli da Zlatan ostane, ali bi on morao da pristane na smanjena primanja.



Švedski golgeter ima 40 godina, više nije želja najvećih klubova, a zanimljiva ponuda mogla bi da mu stigne iz nižeg ranga italijanskog fudbala.

Reč je o Bariju, klubu koji je ove sezone igrao u Seriji C, ali je izborio promociju i igraće u drugom rangu italijanskog fudbala.



Bari predvodi Luiđi De Laurentis, sin predsednika Napolija Aurelija De Laurentisa, koji je i sam priznao da želi Ibru u svojim redovima.


"Ibra mi je zabavan. Reč je posebnom karakteru, ima sjajnu komunikaciju i moćan je. Da ga dovedem u Bari s 41. godinom? Što da ne?" - rekao je De Laurentis.



Ibrahimović je nedavno podelio snimak uz poruku navijačima da još uvek neće ostaviti fudbal, a sada se postavlja pitanja da li je Šveđanin spreman da spusti kriterijume i zaigra u "malom" klubu, koji bodri oko 20.000 navijača, piše Nova.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR