Glas Javnosti

IZDANJE BLEJK LAJVLI NA SUPERBOULU ŠOKIRALO SVET: Jedan detalj autfita vredi čak POLA MILIONA dolara

Moda
Autor: Glas javnosti

Sinoć je čuvena glumica Blejk Lajvli bila u centru pažnje na Superboulu u Las Vegasu, gde je podržavala Kansas City Chiefse zajedno sa svojim prijateljicama, Tejlor Svift i Ajs Spajs

Iako su na događaju bile mnoge poznate ličnosti poput Lejdi Gage, Bijonse i Ilona Maska, Blejk Lajvli je privukla pažnju svojim modnim izborom, i to s pravom, iako se postavlja pitanje kako se usudila nositi tako skupe detalje.


Glumica se pojavila u trenerkama poznatog sportskog brenda i jednostavnoj majici, ali ono što je privuklo najviše pažnje bio je njen nakit vredan pola miliona dolara! Ovaj raskošan nakit potpisuje renomirani brend Tiffany & Co, a ukupna vrednost svih detalja iznosila je čak 469.075 dolara. Njena kombinacija uključivala je tri ogrlice sa cenama od 18.500, 78.000 i 62.000 dolara, dok su se tu našle i minđuše vredne 1.650 i 4.000 dolara, kao i impozantne narukvice koje su koštale od 7.800 do 39.000 dolara.


U njenom nakitu dominiralo je žuto zlato, ali su se takođe pojavile i elegancija belog zlata i srebrni detalji. U impresivnoj kolekciji nalazile su se i ogrlice vredne 42.000 i 17.000 dolara. Blejk je odabrala i Elsa Peretti narukvicu od čistog srebra (1.825 dolara) i narukvicu sa čvorom od belog zlata sa dijamantima (54.000 dolara). Ukupno je nosila čak 14 različitih narukvica, prema navodima Page six.


Pola miliona dolara za jedan događaj - neko će to nazvati "bahato", dok će drugi reći "ima se, može se". Kakav god bio stav, Blejk Lajvli je definitivno ostavila svoj pečat na Superboulu ovom glamuroznom pojavom.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Percy Pig (@official_percypig)




Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR