Glas Javnosti

Evo kako da zavedete muškarca koji želi samo da bude prijatelj sa vama

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Pazite na način na koji izražavate svoja osećanja i pokušajte da to prilagodite jeziku koji muškarac razume. Započnite rečenice sa „osećam“ umesto „mislim“ – bićete shvaćeni mnogo bolje

Ako vam je muškarac ikada rekao da ste odličan prijatelj, ali ne oseća ništa više od toga prema vama, možda je to zato što ste tako dobro povezani sa muškim intelektom, ali ne činite ništa da izazovete strast u njegovom srcu. Zapravo se plašite da pokažete svoja prava osećanja jer ne želite da vas neko ponovo povredi, a takav strah vas sprečava da se emocionalno povežete sa muškarcem.


Da biste izašli iz prijateljske zone i probudili osećanja u muškarcu, preduzmite ova tri koraka:

1. Prestanite da analizirate i da budete opsesivni
Žene veruju da se muškarci plaše da izraze svoja osećanja. Zapravo, ono što muškarci ne mogu da podnesu je drama, i oni padaju na kolena kada sretnu ženu koja, kada oseti neku hemiju, može to da saopšti na neosuđujući, nekritički i ranjivi način.


Dozvolite sebi da osetite svaku emociju, čak i ako nije zanimljiva ili prijatna. Kada prestanete da analizirate zašto i jednostavno se prepustite, osećaćete se kompletnije i življe, i automatski ćete biti privlačniji svakom muškarcu.

2. Izađite iz glave i uđite u svoja osećanja
Kakvi su tvoji razgovori sa muškarcem? Ako ste uglavnom u glavi, verovatno dajete mnogo mišljenja i činjenica o stvarima, a to nije baš romantično. Mišljenja su dobra za neobavezne razgovore sa prijateljima, ali ne čine ništa da se muškarac zaljubi u tebe.


Umesto toga, primetite kako se osećate zbog stvari koje vam se dešavaju tokom dana. Kad god se nađete izgubljeni u svojim mislima, listama obaveza ili mišljenjima, vratite se onome što osećate u tom trenutku.

3. Koristite frazu „osećam“, a ne „mislim...“
Govorite iz svojih osećanja. Počnite rečenice sa „osećam“ umesto „mislim“. Ovo u početku može izgledati neobično jer se možda plašite da će muškarac, ako to uradite, pomisliti da ste blesavi, previše osetljivi ili da ćete ga uplašiti. Međutim, zapravo je sasvim suprotno.

Što više budete u stanju da podelite svoje emocije u prisustvu muškarca, a da se ne upustite u dramu i ne kažete mu šta nije u redu sa njim, to će on više želeti da vam se približi.


Najbolji način da pomognete muškarcu da se poveže sa njegovom nežnom i emotivnom stranom jeste da znate kako se osećate u svakom trenutku, a zatim to jasno i iskreno saopštite. Naime, kada na ovaj način počnete da se povezujete sa njegovim srcem, on će automatski biti nežniji i bolji prema vama. A možda će čak početi da deli ono što oseća sa vama.

Zapratite naš TELEGRAM kanal za najnovije i najvažnije vesti


Glas javnosti/D02H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR