Glas Javnosti

ZAŠTO KRISTIJANO RONALDO LAKIRA NOKTE? Fotografije RAZOTRKILE Portugalca, stiglo je i objašnjenje za čudan potez!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Kristijano Ronaldo lakira nokte na nogama...

Kristijano Ronaldo (38) lakira nokte! Portugalski fudbaler objavio je fotografiju na svom Instagram nalogu i na njoj se vidi kako u sauni sedi sa nalakiranim noktima na nogama. Primetili su to i navijači koji su ostali iznenađeni i pitaju se zašto je to uradio.

Nije mu prvi put, pošto je i na slici objavljenoj u januaru, sa poznatim MMA borcem Fensisom Nganuom takođe imao lak, doduše samo na palcu. "Da li sam ja nešto prupustio ili svi? Da li Ronaldo stvarno lakira nokte", napisao je jedan od navijača na društvenim mrežama kada je video fotku.

Posle svega viđenog stiglo je i objašnjenje, nemački "Bild" je posvetio tekst baš tom detalju. "Mnogi poznati sportisti rade to, stavljaju lak kako bi se zaštitili od bakterija i gljivica, posebno ako provode sate i sate u znojavim patikama. Radio je to i Majk Tajson", navodi se u tekstu.

Podsetimo Ronaldo je posle skandaloznog intervjua napustio Mančester junajted i potpisao za Al-Nasr. Međutim, tamo mu nikako ne ide. Pokazuje znakove nervoze, davi protivničke igrače, a njegov tim je sve dalji od borbe za titulu. Ima tri boda manje od prvoplasiranog Al-Itihada i meč više.

Glas javnosti / Mondo

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR