Glas Javnosti

SALMA HAJEK GORI ČAK I KADA JE BESNA U SAOBRAĆAJU: Grudi u crvenom lateksu mame poglede (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Na Nedelji mode u Milanu održana je nova revija italijanskog Gučija na kojoj je posebnu pažnju osigurala zanosna meksička diva Salma Hajek. Poput brojnih zvanica revije i 57- godišnja glumica je zablistala u Gučijevim komadima od glave do pete, sa naglaskom na bordo boji.

Salma Hajek je na Instagramu objavila niz fotografija koje su nastale na putu ka velikom modnom događaju, a zbog velike gužve u saobraćaju umalo nije propustila reviju. Salma se za ovu priliku odlučila za kratku jaknu od lateksa koja se savršeno istakla njeno bujno poprsje.


Uz to je uparila teksas suknju u istoj nijasni, a uz sunčane naočare, njen odabir dodataka činila je prepoznatljiva torbica "Jackie", nazvana po nekadašnjoj prvoj dami Amerike. Salma još jednom je pokazala da joj godine ne mogu ništa, a komentari na račun njenog izgleda samo su se nizali.


Inače, Salma Hajek se na reviji pojavila u društvu supruga Fransoa-Henrija Pinaulta, izvršnog predsednika grupacije Kering u čijem se vlasništvu nalazi čuveni italijanski brend.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR