Glas Javnosti

DŽODI FOSTER DOŽIVELA HOROR NA SNIMANJU SERIJE: "To je bio zastrašujuć dan"

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumica Džodi Foster ispričala dramu koja se odigrala na setu serije "Pravi detektiv"

Glumica Džodi Foster odigrala je glavnu ulogu u četvrtoj sezoni serije "Pravi detektiv". Zvezda filma "Kad jaganjci utihnu" glumila je šeficu policije na Aljasci, a u jednom intervjuu je opisala i incident sa snimanja tokom kojeg je mislila da se "neće izvući".


Džodi Foster se umalo udavila snimajući scenu u kojoj puca led ispod nje, a ona upada u vodu. "To je bio zastrašujuć dan. Izgradili su veliki rezervoar za vodu. Moje čizme i jakna su bili teški, sve na meni me je opterećivalo, a ja sam morala da upadnem u vodu. Bilo je potpuno mračno, nisam smela da nosim kontaktna sočiva, tako da ništa nisam videla“, započela je glumica.


"Sve je bilo zatvoreno osim malog prostora na površini, a ja nisam znala kako da izronim. Kako su me odeća i obuća opteretili, nisam ni mogla, iako sam pokušavala. Kada su viknuli: ‘Rez’, ronilac je morao da dođe do mene i da me odvuče na površinu jer ja nisam mogla da pronađem deo gde je trebalo da izronim. Užasno sam se uplašila", ispričala je Džodi Foster za GQ.


Glas javnosti/M01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR