Glas Javnosti

ZA POBEDU HRVATSKE SKIDAM SE GOLA! Lepa Ivana se oglasila iz Katara: "Pašće i zastava"

Fudbal
Autor: Glas javnosti/ mondo

Ivana Knol ima obećanje za Hrvate na Mundijalu...

Ivana Knol će se skinuti gola ako Hrvatska osvoji Svetsko prvenstvo! Lepa hrvatska navijačica oglasila se iz Katara i dala dodatnu motivaciju fudbalerima "vatrenih" pred polufinalni meč sa Argentinom u Kataru. Navijači su već počeli da pričaju o njenoj izjavi posle trijumfa protiv Brazila...

Bivša mis Hrvatske je dala obećanje na Mundijalu. U razgovoru sa nemačkim medijima bila je ogrnuta zastavom hrvatske, pa su je novinari pitali šta će se dogoditi ako Hrvati osvoje šampionat. "Ako se to dogodi, zastava će pasti", nasmejala se Ivana i potvrdila da će se u tom slučaju skinuti gola.

Ona je jedna od glavnih tema u Kataru van terena. Mnogi je napadaju zbog načina na koji se oblači, jer je to protivno propisima i običajima u zemlji domaćina. Nedavno je zbog toga gostovala i u jednoj emisiji gde se svađala sa jednim biznismenom iz Katara po tom pitanju. "Poštujem sve zemlje, kao i onu iz koje dolazim. Dobila sam potvrdu od domaćina da mogu da obučem šta god želim, jer su dozvoljeni određeni ustupci zbog Mundijala. Zato sam odlučila da nosim ono što želim. Nisam dobila negativne komentare. Lepo je videti da ljudi poštuju različitosti i da poštuju jedni druge", rekla je Ivana. Šta li će tek biti ako "vatreni" naprave senzaciju i dođu do pehara. U bilo kom slučaju, ona će biti tu na bar još dva meča, jer i ako Hrvatska izgubi od Argentine u polufinalu igraće meč za treće mesto, pobeda je vodi u finale.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR