Glas Javnosti

SA VRANJEŠOM SAMO SKANDALI! Oglasila se UEFA, zbog četničkog vojvode zabranjeno mu da igra

Fudbal
Autor: Glas Javnosti

Bivši fudbaler Crvene zvezde Ognjen Vranješ je ponovo u problemu. Sve je stiglo i evropske "kuće fudbala".

Štoper AEK-a sad je u frci zbog tetovaže četničkog vojvode Momčila Đujića.

Disciplinska komisija UEFA optužila je Vranješa za neetičko ponašanje, zbog „otkrivene kontroverzne tetovaže“ na utakmici kvalifikacija za Ligu konferencija protiv mostarskog Veleža.

UEFA je poručila Srbinu da neće moći da nastupa u evropskim utakmicama ukoliko ne pokrije tetovažu Vojvode Đujića koja mu se nalazi na desnoj ruci.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes)

Podsećanja radi, Vranješ je već neko vreme jedan od "nestašnijih" momaka u svetu fudbala, upravo zbog njegovog ponašanja van terena, dok su sada zbog njegovih odluka i činova morali da reaguju i iz UEFA, gde su ga optužili da je igrao sa motivima koji podstiču na fašizam.

Nekadašnji reprezentativac BiH, kojeg je upravo tetovaža sa likom Momčila Đujića koštala mesta u nacionalnoj selekciji, protiv Veleža je igrao u revanšu na stadionu u Atini, gde je mostarski klub napravio senzaciju i posle penala eliminisao favorizovanog rivala iz daljeg takmičenja.

Lik koji mu se nalazi na ruci je poznati vojvoda, koji je u javnosti odjekivao pod nadimkom "Krvavi pop iz Strmice". Krajem 1942. i početkom 1943. godine je sa četnicima ordinirao po brojnim selima, a kod Knina je formirao i logor.

(Glas javnosti/Novosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR