Glas Javnosti

VLAHOVIĆ SA DRUGE PLANETE: Srbin nastavio "rafal" i u Juventusu (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Srpski napadač je samo nastavio tamo gde je stao u Fiorenitini.

Najskuplji transfer u istoriji srpskog fudbala je osvanuo ove zime, a "glavni glumac" tog filma je Dušan Vlahović. Srbin je postigao prvi, debitantski pogodak za Juventus u koji je u ovom prelaznom periodu stigao.

Na dresu je broj 7, a sada je Verona osetila ono što će mnogi timovi verovatno morati da prebrode, a to je Dušanov rafal.


Zvuči neverovatno, ali ovaj momak je na čaroban način postigao svoj prvenac. Naime, u 13. minutu dobio je jednu loptu u prostor, a onda je lobovao golmana Verone za veliku radost, posle asistencije Dibale.

Zanimljivo, u sedmom minutu Vlahović je imao prvu šansu, ali je njegov izuzetno snažan sa 17 metara udarac zaustavio čuvar mreže Montipo. Ubrzo je Dušan bio oboren u šesnaestercu gostiju, ali se glavni arbitar nije oglasio. Zanimljivo, Vlahović je u ovom debiju igrao protiv dva Srbina i kolega iz reprezentacije - Darka Lazovića i Ivana Ilića.

Do kraja prvog poluvremena Srbin je imao još jedan odličan pokušaj koji je ipak završio pored leve stative gola Verone. Mora se reći da je ovo 45 minuta iz snova za prvi nastup u Juventusu. Ali, ko je još pa sumnjao u moćnog Vlahovića... Definitivno će DV7 postati novi simbol Torina.

NEĐO BELI MAG: ŽIV JE MATEJ, ALI GA KRIJU


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR