Glas Javnosti

VLAHOVIĆ: Nije mi bilo lako da budem na klupi

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Maksimilijano Alegri, trener Juventusa, odlučio je da Dušan Vlahović ne bude u startnoj postavi protiv Frosinonea, a srpski fudbaler kasnije mu je dokazao da je pogrešio jer je upravo Dušan postigao gol za pobedu „stare dame“ rezultatom 2:1

Taman kada se činilo da je Dušan Vlahović dobio dovoljno poštovanja od Maksimilijana Alegrija, Italijan ga je ostavio na klupi i uveo u igru u 55. minutu, a srpski fudbaler priznaje da ga je to zabolelo.





„Imao sam veliku želju da pobedimo i pomognem timu, obradujem navijače. Svakako da nije lako za napadača kada ne postiže golove ili ne čini to konstantno. Ali ja sam ostao miran. Radim svakodnevno da bih pomogao timu. Nadam se da ću pomoći još više“, rekao je Vlahović odmah posle meča i dodao“, rekao je Vlahović.

Potom je priznao da mu nije bilo lako kada je saznao odluku trenera.

„Svakako mi nije bilo lako da prihvatim odluku trenera, poštovao sam njegov izbor. Oni koji ulaze kao zamene su važni kao i oni koji igraju od početka. Nisam bio ljut niti bilo šta, znao sam da mogu da odlučim sa klupe, pa sam bio miran. Nema nikakvih problema“, dodao je srpski napadač.

Posle pobede Alegri je prokomentarisao zbog čega Vlahović nije bio u startnoj postavi.

„Odigrao je tri dobre utakmice, ali je bio kritikovan, pa je morao da se smiri. Dosta je pomogao u poslednjim minutima. Zna da mora da napreduje, posebno na mentalnom nivou. Igrao je dobro kada je ušao u igru“, rekao je italijanski trener.

Gol protiv Frosinonea bio je šesti Vlahovićev ove sezone..

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR