Glas Javnosti

Virus korona pravi probleme na "Marakani"

Fudbal
Autor: Glas Javnosti

Zvezda ostaje bez Gasproma. Poznati ruski portal Nevasport objavio je tekst u kom navodi da bi najjači sponzor FK Crvena zvezda mogao, bar na neko vreme, da stopira uplate na račun šampiona Srbije zbog finansijske situacije posle pandemije korona virusa

Poznati ruski portal Nevasport objavio je tekst u kom navodi da bi najjači sponzor FK Crvena zvezda mogao, bar na neko vreme, da stopira uplate na račun šampiona Srbije zbog finansijske situacije posle pandemije korona virusa.
 

Pandemija korona virusa je stopirala sport maltene u celom svetu, a i mnoge velike firme i kompanije su doživele teške finansijske udarce. Među njima je svakako i ruski gigant Gasprom koji sponzoriše crveno-bele.

Prema tome, ruski mediji su došli do saznanja da bi Gasprom mogao da stopira sponzorstvo Crvenoj zvezdi, kao i još nekim sportskim klubovima u koje ulažu pare.

Gasprom’ je poznat kao sponzor mnogih sportskih klubova, a dva najpoznatija su svakako Zenit i Šalke, ali i veliki broj košarkaških sekcija i sekcija hokeja na ledu

Bez sponzorskih ugovora pored Zvezde mogli bi da ostanu i hokejaški klub Avangard iz Omska.

Po slovu ugovora ‘Gasprom’ godišnje Zvezdi uplaćuje četiri miliona evra. Nema sumnje da bi to bio veliki udarac za crveno-bele.

novosti.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR