Glas Javnosti

(VIDEO) SKANDAL IGRAČA SITIJA: Mrtav pijan u klubu vitlao polnim organom i pipkao devojke, može da dobije DVE GODINE ZATVORA

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Kajl Voker, jedan od najpouzdanijih fudbalera Mančester sitija napravio je veliki skandal prošle nedelje u jednom noćnom klubu.

Ceo incident odigrao se u jednom baru u Mančesteru prošle nedelje, nakon velike pobede Sitija nad Njukaslom. Gosti lokala tvrde da su Voker i njegovo društvo došli nešto posle 17 sati, a da je bek Sitija bio vidno pijan.

Ubrzo je skinuo pantalone i jednoj od devojaka iz bara pokazivao polni organ. Nakon toga ju je dodirivao protiv njene volje, uhvatio za grudi, a njegovo ponašanje snimile su nadzorne kamere. 



"The Sun" je došao u posed snimaka i objavio priču. Pokušali su i da dođu do Vokerove supruge Eni Kilner, ali ona nije želela da govori za medije. "The Sun" je objavio da je Voker nekoliko puta svukao pantalone, zbog čega su devojke vrištale, a nakon toga je Voker navodno prišao do njih i pozdravio ih. 

Identitet devojaka sa snimka je poznat policiji, ali nije objavljen u javnosti. Još se ne zna da li su žrtve podigle tužbu protiv bahatog fudbalera Sitija.

Zaboravio da plati račun

Voker je napustio bar sa svojim društvom posle sat i po, da bi ga osoblje ponovo pozvalo jer nije platio račun od 250 funti. Fudbaler se vratio i, kažu svedoci, mrtav pijan, jedva izvadio karticu iz novčanika, platio i otišao. Skandal se dogodio dan nakon što je Siti pobedio Njukasl sa 2:0 u meču u kojem je Voker odigrao čitavih 90 minuta, a Gvardiola je rekao igračima nakon utakmice da imaju dva dana odmora. Klub se još nije zvanično oglasio povodom ovog događaja. 

Prete mu dve godine zatvora

Prema engleskom zakonu, Voker za ovakvo ponašanje može dobiti i do dve godine zatvora! Za engleskog reprezentativca to je još jedan u nizu privatnih skandala. Supruga ga je napustila nakon što je otkriveno da je imao aferu sa TV zvezdom, a ona mu se vratila 2019. godine. 

Ali, već posle godinu dana ponovo ga je ostavila nakon što je manekenka Lorin Gudman otkrila da nosi Vokerovo dete. Tokom izolacije u zimu 2020. organizovao je buntovnu zabavu u svom stanu sa prostitutkama, a u junu iste godine zaprosio je Eni Kilner, koja je pristala.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR