Glas Javnosti

DANSKA POSTAPOKALIPTIČNA SERIJA? Korisnici Netfliksa odlepili: "Ovo je jedna od najboljih serija koje sam gledao"

Zabava
Autor: Glas javnosti

Korisnici Fejsbuka, koji u grupi Netflix Bangers komentarišu filmove i serije dostupne na striming servisu Netfliks, složili su se da svi ljubitelji postapokaliptičnih filmova i serija treba da pogledaju dansku seriju Kiša.

Serija Kiša je počela da se emituje 2018. godine i imala je tri sezone. Poslednja sezona je objavljena u avgustu 2020. Kreatori serije su Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen i Christian Potalivo.


Serija prati brata i sestru iz Danske, Rasmusa i Simone Andersen, koje je otac zatvorio u bunker nakon što se smrtonosni virus koji se prenosi kišom pojavio u Skandinaviji. Posle šest godina u bunkeru, Rasmus i Simon pronalaze grupu preživelih sa kojima su krenuli u potragu za ocem.


Glavne uloge tumače Alba August, Lucas Linggaard Tønnesen, Mikkel Følsgaard, Lukas Løkken, Jessica Dinnage, Sonni Lindberg i Angela Bundalović.

Prva sezona ima najbolje ocene
Fanovi su se složili da je prva sezona Kiše bila najbolja, o čemu svedoči i ocena kritičara Rotten Tomatoesa od 82 odsto.


„Ako volite apokaliptične filmove i serije, seriju Kiša na Netfliksu vredi pogledati“, napisao je jedan korisnik Fejsbuka.

„Ovo je jedna od najboljih serija koje sam gledao“, „Prva sezona je odlična, druga sezona je dobra, treća sezona nije baš dobra“, „Super je“, „Žao mi je što se serija završila , bilo je dobro“, pišu drugi članovi grupe Netflik Bangers.


Glas javnosti/I01H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR