Glas Javnosti

Oglasio se izraelski premijer: Ko povredi nas i mi ćemo njega, uz Božju pomoć ćemo pobediti sve neprijatelje!

Svet
Autor: Glas javnosti

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu rekao je da je Izrael spreman za direktan napad Irana i da će odgovoriti istom merom!

- Građani Izraela, poslednjih godina, a još više poslednjih sedmica, Izrael se pripremao za mogućnost direktnog napada Irana. Naši odbrambeni sistemi su raspoređeni i spremni smo za svaki scenario, kako u odbrani tako i u napadu. Država Izrael je jaka - poručio je Netanijahu.

Istakao je da ceni što su Sjedinjene Američke Države (SAD) stale na stanu Izraela, ali i podršku Velike Britanije, Francuske i drugih zemalja.

- Ustanovio sam jasan princip – ko nas povredi i mi ćemo njega. Mi ćemo se braniti od svake  pretnje i to ćemo učiniti smireno i odlučno. Znam da ste i vi, građani Izraela, mirni. Pozivam vas da slušate direktive Komande. Zajedno stojimo i uz Božiju pomoć, zajedno ćemo pobediti sve naše neprijatelje - istakao je premijer Izraela.
Podsetimo, Iran je lansiranjem desetina dronova pokrenuo napad na Izrael, a procenjuje se da će im biti potrebno nekoliko sati da pređu udaljenost i stignu do meta.



BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR