Glas Javnosti

Pilot imao blizak sustret sa NLO iznad Slovenije: Razgovor sa kontrolom leta jako zabrinjavajuć

Svet
Autor: Glas javnosti

Pilot je tokom leta uočio svetlost koja je na trenutak nestala, a kada se vratila počela je treperiti, pa "poskočila"

Slovenački portal 24ur.com objavio je snimak za koji se navodi da predstavlja razgovor pilota TUI Ervejsa i kontrolora leta o viđenju neidentifikovanog letećeg objekta.

Kako se navodi, pilot je iznad Slovenije pred sobom je ugledao nekakva svetla, pa je kontaktirao kontrolu leta i pitao da li je to možda vojni avion.

Radi se, pišu, o letelici TUI Ervejsa koja je u subotu u 15.45 poletela iz Ist Midlandsa u Velikoj Britaniji za grčko ostrvo Rodos, gde je sletela u 21.12.

Tokom leta iznad Slovenije razgovor pilota i kontrolora ovako je tekao:

Kontrolor: Recite šta želite.

Pilot: Imam pomalo čudno pitanje, ali ima li vojnih aviona koji lete u smeru kazaljke na satu jedan do dva, na udaljenosti od oko 40 ili 50 milja?

Kontrolor: 40 milja, pokazivač na jedan?

Pilot: Da. Možda. (kratak prekid signala)

Kontrolor: Zapravo, nema izveštaja o vojnom saobraćaju.

Pilot: U redu. Jarko svetlo, upravo sada, sija prema nama. Neposredno pre nego što sam vas kontaktirao svetlelo je prema nama, zatim je nestalo i počelo da treperi. Zatim je poskočilo na nebu i ponovno počelo neprestano da svetli.

Time je razgovor o ovoj temi okončan.
Ovaj razgovor se desio samo mesec dana nakon što je američka vlada objavila svoj zloglasni izveštaj o "neidentifikovanim nebeskim pojavama"
Vlada ili obaveštajne agencije SAD nisu ponudile stvarni odgovor na to šta se zaista krije iza više od 140 neobičnih pojava koje su zabeležene na nebu u poslednje dve decenije. Nema nikakvih dokaza da iza njih stoji tajna napredna tehnologija zemalja poput Kine i Rusije, ili možda čak i vanzemaljskih bića. S druge strane, kako se navodi u izveštaju, sve to se ne može ni isključiti.

Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR