Glas Javnosti

Oglašavanje MUP-a pred praznike: Važna poruka za sve građane (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Pred nama su prvomajski i uskršnji praznici tokom kojih se očekuje povećan priliv naših i stranih građana na graničnim prelazima, saopštio je MUP Srbije i savetovao građane šta treba da urade pred put.

- Pre polaska na put proverite stanje na graničnim prelazima na internet stranici Ministarstva unutrašnjih poslova i Auto-moto saveza Srbije. Ako je gužva, koristite alternativne granične prelaze - savetuje MUP u svojoj objavi na društvenim mrežama.

Takođe, savetuju sve koji planiraju putovanje da pre polaska na put provere važnost pasoša, a ako putuju svojim automobilom i rok važnosti saobraćajne i vozačke dozvole, kao i da li je registraciona nalepnica važeća u vreme putovanja.


Podsetimo i da će u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine, pripadnici saobraćajne policije sprovesti akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.

Pre nego što krenete na put, proverite da li imate neku neplaćenu kaznu, jer i zbog one od 3.000 dinara možete da budete vraćeni sa granice.



Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR