Glas Javnosti

PRE 17 GODINA UBILI JOJ OCA, UBICA NIJE PRONAĐEN, sada i Anina smrt uliva strah! Ćerka Bate Bulatovića pronađena mrtva u stanu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Ana Bulatović (38), ćerka nekadašnjeg generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore Branka Bulatovića, nađena je juče mrtva u jednom stanu u Beogradu, a uzrok smrti za sada nije poznat.

Tragedija, koja je iznenadila sve, a na društvenim mrežama se opraštaju od ćerka nekada jednog od glavnih ljudi u jugoslovenskom fudbalu.

Među njima je i sin Milenka Mandića, Aleksandar, koji je bio dobar prijatelj sa Anom.

- Moj otac i Bata bili su veliki prijatelji. Družili su se, imali su i mnogo zajedničkih prijatelja, a redovno su se viđali kod komandanta na slavi. Mene i Anu je zadesila ista sudbina, u razmaku od četiri godine. Ceo život tugovala je za ocem - kaže za Aleksandar Mandić u izjavi za Kurir, potresen zbog Anine smrti.

 

Dodaje da je Bata Bulatović uvek pomagao ljudima.

- Bata je pomagao mnogim sportistima i ljudima uopšte. Ana je imala njegov karakter, bila je plemenita devojka. Bila je razočarana posle ubistva oca, mnogi su je zaboravili i okrenuli leđa, ista nas je sudbina zadesila. Bila je duša od devojke, sve najlepše uvek ću govoriti o njoj. Bila je pravi drug i prava dama - kaže  Mandić.

Kako saznaje "Objektiv"  Ana se izvesno vreme nije javljala prijatelju na telefon, pa je on to rekao njenoj porodici.

– Kada su njeni najbliži videli da se ni njima ne javlja na telefon, nastala je panika i pozvali su policiju, kojoj su javili gde živi. Oni su odmah otišli na lice mesta i morali su da razvale vrata. Čim su ušli u stan, zatekli su Bulatovićevu bez znakova života, ali još uvek se ne zna da li je imala neke povrede – objašnjava izvor blizak istrazi.

Forenzičari su odmah počeli s traženjem otisaka po stanu i otkrivanja drugih tragova koji će im pomoći u razotkrivanju Anine smrti. Policija još uvek ispituje da li je reč o nasilnoj ili prirodnoj smrti, odnosno da li je pretrpela srčani udar.

S druge strane, smrt njenog oca Branka Bulatovića nije rasvetljena ni posle 17 godina.

Branko Bata Bulatović je ubijen 24. marta 2004. ispred prostorija Fudbalskog saveza Srbije, brzo je nakon što su ga upucali podlegao povredama i preminuo u 54. godini života.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR