Glas Javnosti

UŽAS U BUNDES LIGI: Fudbaler pao, dali mu INFUZIJU na sred terena (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Napadač Šalke Mark Ut doživeo je najgori košmar, kako za igrače, tako i za gledaoce, kada se u 10. minutu utakmice protiv Augsburga našao bez svesti na sred terena.

Nemački fudbaler (29) pao je na travu posle jednog žestokog sudara glavama i odmah je izgubio svest. Pomoć mu je na terenu pružana oko 15 minuta, "uskočili" su i lekari protivničkog tima, a najcrnje slutnje otklonio je njegov klub 45 minuta kasnije.

Šalke je tada objavio na "Twitteru" da se napadaču vratila svest, da je stabilno, da reaguje na ljude oko sebe i da je na putu ka bolnici sa klupskim doktorom. Izgledalo je strašno, ali je ipak završeno dobro.

Dok su svi bili vidno uzdrmani i šokirani, glavni sudija utakmice Manuel Grafe pitao je klubove da li žele da nastave. "Pitao nas je, hteo je da zna da li i Šalke hoće da nastavi, oni su potvrdili, pa smo odigrali utakmicu", rekao je trener Augsburga Hajko Herlik.

Trener Šalkea Manuel Baum rekao je da je Ut čak bio u stanju da na TV-u u bolnici odgleda kraj utakmice. "I naravno da je bio veoma ljut!", objasnio je on, aludirajući na gol Augsburga u 93. minutu za konačnih 2:2.

Srpski internacionalac Matija Nastasić igrao je za Šalke od 89. minuta. 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR