Glas Javnosti

RONALDO I DRUGOVI NE PRAŠTAJU: Holandski SUDIJA javno se IZVINIO PORTUGALIJI!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Holandski sudija Dani Makeli nakon neopriznatog gola Kristijana Ronakda na meču sa Srbijom postao je jedna od najomraženijih ličnosti u Portugaliji.

Reprezentacija sa Pirinejskog poluostrva tražila je da se arbitar kazni, zahtevala je od UEFA da se za ostatak kvalifikacija uvede VAR sistem, ali problem je što pravila ne mogu da se menjaju kada je takmičenje već počelo.

I sam selektor Portugalije rekao je da mu se Makeli izvinio nekoliko puta posle utakmice zbog navedene situacije, ali očigledno je da to nije bilo dovoljno. I UEFA je poslala odgovor ovoj reprezentaciji, ali mediji u ovoj zemlji kao da su čekali samo jedno – javno izvinjenje arbitra iz Roterdama.

I dobili su ga. List Abola uspeo je da dođe do Danija Makelija, koji im je poslao saopštenje u kojem kaže da mu je žao što je ta odluka uticala na konačni ishod utakmice između Srbije i Portugala.

- Prema propisima FIFA sve što mogu da kažem je da se izvinjavam selektoru, gospodinu Fernandu Santosu i reprezentaciji Portugalije za sve što se desilo. Naš sudijski tim uvek daje sve od sebe da bi donosio ispravne odluke. Kada na ovakav način osvanemo u vestima, nismo srećni zbog toga – rekao je Dani Makeli.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR