Glas Javnosti

NESLANA ŠALA ZGROZILA PLANETU: Nekada najbolji vezista sveta nudio prostitutke pa izbačen sa humanitarnog meča! (FOTO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Ime Jaje Turea vezuje se za uspon Mančester Sitija i nosu status legende ovog kluba, ali je nekadašnji reprezentativac Obale Slonovače poslednjim potezom bacio žestoku ljagu na sve što je uradio u dosadašnjem toku karijere.

Ture je trebalo da bude jedan od učesnika humanitarne utakmice u organizaciji "Soccer Aid" koja će biti odigrana na "Old Trafordu", ali je zamoljen da napusti lokaciju jer je ostalim fudbalerima predložio da u hotel dovede 19 prostitutki?!

On je igračima koji je trebalo da igraju poslao poruku u grupi na "Vacapu", što je izazvalo burne reakcije velikog broja igrača, pa su ubrzo od organizatora zatražili da ga izbace sa utakmice.

- Želim da se izvinim svima koju učestvuju u ovom meču zbog neadekvatne šale zbog koje veoma žalim. Sve sam napisao u šali, ali nisam razmislio o tome kako će se osećati ostali. Izbrisao sam poruke i u uputio sam izvinjenje svima u grupi. Okupili smo se zbog dobrog cilja, a ovo skreće pažnju sa same utakmice koja je osmišljena da pomogne deci širom sveta. Žao mi je što je ovo privuklo pažnju koja treba da bude usmerena na meča. Preuzimam odgovornost. Odrastao sam čovek koji ne bi smeo da se šali na ovaj način. Veoma mi je žao zbog greške, svima želim sve najbolje u nedelju, napisao je Ture na Tviteru nedugo potom.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR