Glas Javnosti

STANOJEVIĆ PRED DERBI: Pobeda je imperativ, imamo TRI DILEME

Fudbal
Autor: Glas Javnosti

Dva najveća srpska kluba danas će odmeriti snage po 164. put.

Juče je na stadionu Partizana održana konferencija za novinare gde su na novinarska pitanja odgovarali trener Aleksandar Stanojević i golman Vladimir Stojković.

Šef struke crno-belih istakao je da jedino pobeda dolazi u obzir. 

– Nema puno da se priča, želimo da pobedimo kako bi bili konkurentni za titulu do kraja prvenstva. Ponosan sam na moje igrače, kada se prisetimo šta smo sve uradili u poslednje vreme. Meni ništa ne znači pobeda u derbiju ako ne osvojimo titulu. Mi smo Partizan, imamo najviše ciljeve. Ova utakmica nam donosi neizvesnost do kraja i samo nam pobeda to donosi. Ako izgubimo nemamo više nikakvih šansi - kategoričan je Stanojević.

Što se tiče sastava tima šef struke je otkrio neke detalje.

– Imamo tri dileme. U dobroj smo formi, teško je iskristalisati 11 igrača pogotovu pošto su svi dali doprinos. Još uvek ne znam sa kojim timom ćemo izaći sutra, tek večeras ću posle konsultacija sa stručnim štabom odlučiti. Znam da se protivnik sprema u odnosu na nas i naš sastav - rekao je trener crno-belih.

Trener Partizana upitan je i da li igrači koji su preležali koronavirus imaju komplikacije, pre svega misleći na Zdjelara i Uroševića.

– Svi su spremni. Imali su određenih komplikacija Urošević i Zdjelar, ali gledajući ih kako se ponašaju na treningu svi su spremni - kazao je Aleksandar Stanojević.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR