Glas Javnosti

VELIKI PROBLEMI PRED PORTUGAL! Povređena dva ključna reprezentativca Srbije

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković suočava se sa velikim problemom pred utakmicu poslednjeg kola kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Meč protiv Portugala u Lisabonu zakazan je za 14. novembar, a tačno nedelju dana pre njega stigle su loše vesti iz italijanske Serije A.

 Darko Lazović ima problem sa butnim mišićem, i nije se našao u timu Verone za nedeljni prvenstveni okršaj sa Napolijem u gostima. Kako je do meča sa Portugalcima ostalo još sedam dana, pitanje je da li će i koliko Lazović moći da pomogne saigračima u borbi za direktan plasman na Svetsko prvenstvo.


Filip Kostić je povredio Ahilovu tetivu i nije u mogućnosti da pomogne saigračima iz Ajntrahta, kako na međunarodnoj tako (nije igrao protiv Olimpijakosa) i na na domaćoj sceni, u Bundesligi.

A upravo su Kostić i Lazović bili dva krila naše reprezentacije na poslednjem kvalifikacionom meču, pa će na selektoru Stojkoviću biti da odluči ko će ih zameniti protiv šampiona Evrope, u "meču generacije", kako mnogi nazivaju predstojeći susret Portugalija - Srbija.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR