Glas Javnosti

VAR SISTEM ZA GINISA! Dobio CRVENI, A UTAKMICA NIJE NI POČELA! (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Svet fudbala ne prestaje nas iznenađivati donoseći neverovatne situacije sa terena širom sveta.

Najnoviji primer dolazi nam sa finala paragvajskog Superkupa gde je golman jedne od ekipa dobio crveni karton i pre nego što je utakmica počela.

Ova neverovatna scena dogodila se pred početak utakmice između Olimpije i Cero Portena, čiji je golman zaradio isključenje koje je prethodno potvrđeno gledanjem VAR snimka.

Naime, on je snimljen kako uvredljivo gestikulira prema navijačima Olimpije i pokazuje rukama kao da reže vrat. Sudiji ovo nije promaklo. On je posle pregledanja VAR snimka odlučio da golmana isključi sa utakmice.

Kulminaciju su izazvali navijači koja je ova gestikulacija iznervirala. Oni su podivljali na tribinama i teren zasuli predmetima sa tribina pa je i sam početak utakmice kasnio.

U Brazilu je ovo normalno. Krenuo sam da ostavim flašu vode pored gola, a navijači su me gađali. Onda sam uradio to što sam uradio. Tom gestikulacijom kod nas u Brazilu čak i slave golove. Teško mi je prihvatiti odluku sudij, rekao je kasnije brazilski golman čiji je klub izgubio u tom meču sa 3:1.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR