Glas Javnosti

UŽAS! FUDBALER MANČESTER JUNAJTEDA OPTUŽEN ZA SILOVANJE! Umesto da bude u zatvoru, igrač je i dalje na slobodi (FOTO+VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaler Mančester junajteda Mejson Grinvud priveden je krajem januara zbog optužbi da je pretukao i silovao devojku.

Ubrzo je osvanuo i audio snimak tog događaja na kojem se jasno čuje da je jedan od najvećih talenata u engleskoj Premijer ligi užasnim gestom ugrozio karijeru, ali još bitnije poslao stravičnu poruku, ukoliko se cela priča dokaže.
Ovaj momak je takođe saslušan zbog sumnje da je devojci pretio ubistvom, a u policiji je saopšteno da nastavlju istragu na osnovu materijalnih dokaza o fizičkom nasilju.
nasilje Foto: Printscreen Instagram Story

- Sudu je podnet zahtev da mu se kaucija produži nakon subote 30. aprila, a ne očekuje se da će ročište biti pre sredine juna. Nastavljamo da istražujemo prijavu koju smo dobili 30. januara, o slikama i video snimcima na društvenim mrežama koje je postavila žena, a koji govori o nasilju - rekao je portparol tamošnje policije.
Grinvud je prvobitno uhapšen, a zatim i pušten uz kauciju, piše Kurir.


- Osumnjičeni će ostati pod uslovnom kaucijom do datuma sudskog ročišta - navodeno je iz policije.

Samo nekoliko sati nakon što su se optužbe pojavile na internetu, napadač Junajteda je suspendovan od strane kluba do daljeg. Da sve bude gore po njega, kompanija "Najk" raskinula je ugovor sa fudbalerom Junajteda, a takođe je izbačen iz video igre "FIFA22".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR