Glas Javnosti

USKORO NOVI STADIONI U LOZNICI I ZAJEČARU: Otvaranje u novembru

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Najavljeno je da će šef UEFA Aleksander Čeferin 19. novembra sa predsednikom Vučićem otvoriti stadion u Zaječaru.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će 12. novembra biti otvoren fudbalski stadion u Loznici, a 19. novembra u Zaječaru.

- Dolazi nam šef UEFA Aleksander Čeferin 19. novembra i zajednički otvaramo stadion u Zaječaru, ako sve bude u redu. Onda dolazimo da gledamo Srbiju protiv Bugarske u Leskovcu pošto računamo da će tu biti najveća pomoć našoj reprezentaciji i najbolje navijanje - rekao je Vučić tokom obilaska novog pogona fabrike “Aunde” u Leskovcu.

Na pitanje novinara da prokomentariše pojedine izjave da je građenje takvih objekata navodno potpuni promašaj, Vučuć je odgovorio pitanjem: Jeste li čuli da je bilo šta što smo uradili dobro?”

Na konstataciju da je kritikovano i otvaranje nove zgrade železničke stanice u Prokopu, Vučić je odgovorio novinarki da čita pogrešne stvari i pogrešne medije.

- Dokon pop i jariće krsti. Ne znaju više šta će. Takva velelepna stanica, a novinarima tih medija smetala je kafa. Zamoliću ih da im naprave najbolju sledeći put, ali to neće promeniti odnos. Uvek će biti protiv svega, ali na to ne treba da se obazirete. Znate šta je vaš put, znate kako Srbija mora da ide napred i kako ne sme da se zaustavi, kako ne sme da se vraća u prošlost - poručio je Vučič.

Glas javnosti/K01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR