Glas Javnosti

Unajiu kriva "bela veštica" za otkaz u Arsenalu!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Francuski trener Unaj Emeri je na klupi Arsenala proveo 18 meseci, da bi ga u novembru prošle godine na tom mestu zamenio Mikel Arteta.


On nije uspeo da tobdžije vrati u sam vrh engleskog fudbala i za taj neuspeh je optužio svoju bivšu devojku Sašu Rajt. Njih dvoje su dugogodišnju vezu raskinuli u trenutku kada je Emeri još uvek bio menadžer Arsenala.

- Završili smo vezu u septembru, a videli smo se i nakon njegovog odlaska iz Londona. Rekao mi je da sam mu donela lošu sreću i nazvao me je belom vešticom. Navodno, nije mogao da se skoncetriše, da misli na posao, da sam ga odlaskom potpuno poremetila - rekla je Saša.

Ona je istakla da je Emeri perfekcionista i da živi fudbal 24/7.

- Potpuno je posvećen fudbalu – stalno nešto analizira, gleda utakmice, prati rezultate. Ispred njega je laptop, pored tablet. I tako stalno. Ali, to je njegov život i ja sam ga prihvatala. Želela sam decu, da osnujemo porodicu, ali on, jednostavno, nije taj tip - dodala je ona.

Emeri je pre Arsenala vodio Almeriju, Valensiju, Spartak Moskvu, Sevilju i Pari Sen Žermen, a trenutno je bez angažmana.

 

Izvor: B92

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR