Glas Javnosti

HRVATI U STRAHU OD ZVEZDE: 'Bolje da Dinamo ISPADNE od Legije nego da nas Srbi PONIZE'!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Hrvatska javnost je kao pravi bum doživela mogućnost da Dinamo posle više od trideset godina ponovo odigra zvaničnu utamicu protiv Crvene Zvezde i to u plej ofu za Ligu šampiona.

Iako do te dve istorijske utakmice treba da se ispune dva važna preduslova a to su da Zvezda eliminiše moldavski Šerif a Dinamo varšavsku Legiju, susedi već govore o mečevima na Marakani i Maksimiru kao da su gotova stvar.

I ne samo da govore već bi se reklo i da se pribojavaju Zvezde.

U komentarima čitalaca na portalu Večernjeg lista provejava bojazan da će Dinamo teško izaći na kraj za Zvezdom ako do tih utakmica naravno dođe.

facebook

- Plašim se da bude sramote ako ne nađu pravog trenera, S Krznarom i njegovim eksperimentima, svaki klub predstavlja ozbiljnu prijetnju. Tako da stavljati Dinamo kao favorita je čista farsa... Gori od Krznara je samo njegov "stručni" stožer s Mikićem na čelu..., dinamu prijeti jedino krznar na klupi koji je vozač trabanta kojem su dali u ruke ferrari! srećom po dinamo i navijače, s krznarom na klupi ispast ćemo već od legije pa se nećemo sramotiti protiv zvezde i slušati sprdanja "susjeda" nakon utkamice!!!, samo su neki od komentara na Večernjakovom sajtu.

facebook

I na Dinamovom profilu na Fejsbuku nema mnogo optimizma a neki smatraju da je čak bolje da Dinamo ispadne od Legije nego da se sramoti od Zvezde:

- Kako igramo prije cemo mi izbjeci Zvezdu nego ona nas. Ali bilo bi u redu da se konacno sretnemo i naplatimo stare dugove, Sada će cijepljenje i covid potvrde gorit samo da se uđe na stadion, Eto do čega u nas dovee razne neznalice, sad ćemo doživit blamažu od Zvezde, komentari su sa Fejsbuka.

yt

Ima naravno i onih koji se već u komentarima spremaju za moguće nerede:

- Napokon da Četnike ugasimo, Biće kaosa ali i krajnje je vrijeme da se neki stari dugovi naplate, još su neki komentari na Fjesbuku.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR