Glas Javnosti

U FK Novi Pazar šest igrača zaraženo koronom

Fudbal
Autor: Glas Javnosti

Fudbalski klub Novi Pazar ima još trojicu igrača zaraženih korona virusom, pa se broj obolelih fudbalera u tom kolektivu popeo na šest. Iz ovog kluba kažu da su obavljeni razgovori sa klupskim lekarom i štabom koji je odredjen za novonastalu situauciju i da je procenjeno da će biti zaustavljeno širenje virusa.

Posle nekoliko dana bez zaraženih korona virusom, u Sandžaku su ponovo zabeleženi slučajevi zaraze. Najveći skok je zabeležen u Tutinu, koji sada ukupno ima 23 osobe pozitivne na korona virus. Ukupan broj inficiranih u Novom Pazaru sada je 93.

Privremena kovid bolnici koja se nalazi u Medicinskoj školi u Novom Pazaru je u jedina u ovom delu Srbije koja još nije zatvorena. U njoj se nalazi oko tridesetak pacijenata.

Postavlja se pitanje kako će se nastaviti Prva liga kada u Novom Pazaru ima zaraženih koronavirusom. A ako jedan klub ne bude igrao, dovodi se u pitanje regularnost takmičenja, piše N1.

Iz Medicinske komisije FSS navode da ako je makar i jedan fudbaler ili član stručnog štaba pozitivan na testu, istog trenutka cela ekipa mora da ide u izolaciju. Kako su objasnili, test koji se, na primer, danas uradi na virus korona i bude negativan, ne znači da je validan i posle nekoliko dana.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR