Glas Javnosti

U Argentini vlada vanredno stanje zbog pretnji Mesiju: Zemlja svetskih prvaka je zemlja teškog kriminala (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Skandal koji je pre tri dana uzburkao Argentinu, izgleda kao da je početak prekida lepih i veselih događaja, u zemlji taze krunisanih svetskih prvaka.

Rafal koji je nepoznati pucač sasuo u supermarket u vlasništvu porodice Mesijeve supruge Antonele Rokuco, bio je i rafal u srce Argentine, u sveto ime Lea Mesija.

Ovo je pre svega dokaz postojanja jezivog kriminala u ovoj oblasti. Rosario je u prethodna dva dana u centru pažnje svetske javnosti, posle jezivih pretnji porodici Leove supruge i njemu samom.

U državi vlada alarmantno stanje, zbog ovog neverovatnog čina koji je do juče bio nezamisliv: da se neko uopšte usudi da zapreti ikoni Argentine, jednom od najvećih i najomiljenijih sportista svih vremena, obožavanom i voljenom Mesiju.

- Mesi, čekamo te, Havkin (gradonačelnik, prim. aut) je narko diler, on se neće pobrinuti za tebe - bila je poruka nepoznatih počinioca za slavnog fudbalera.

Kriminalne bande u Argentini, u oblasti u kojoj je Rozario (postoje tri jake frakcije), su velika pretnja po bezbednost države i građana i to nije ništa novo, ali je tek sada kada su se toliko otrgle kontroli i udarile na jednog Mesija, država rešila da reaguje, što je svakako poražavajuće po svakog Argentinca.

Reagovali su ekspresno i navijači Mesijevog matičnog kluba Njuels Old Bojsa koji su parolama i porukama pružili podršku svom najvećem igraču.

- Leo, ti si srce ove zemlje koja te voli. Njuels je uz tebe - piše na transparentnu navijača kluba iz Rozarija, okačenom na ogradi stadiona "Marselo Bijelsa".



SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR