Glas Javnosti

TUŽNA SUDBINA VELIKOG 'IMPERATORA': Pijanu legendu svetskog fudbala prijatelj morao da nosi (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Retko koji fudbaler može da se pohvali da je obeležio određenu epohu u fudbalu, a još manji broj je onih za čijim talentom maltene plače čitav fudbalski svet. Jedan od tih nesuđenih fudbalskih heroja je i brazilski internacionalac Adrijano.

Adrijano je prvo u Parmi u tandemu sa Adrijanom Mutuom predstavljao jedan od najboljih tandema u istoriji Serije A, da bi, nakon što je dres "mlekadžija" zamenio plavo-crnom opremom Intera, učvrstio svoj status jedne od najvećih zvezda kada je fudbal u pitanju.

Onda je usledio sunovrat - 2004. godine tada 22-godišnjem Adrijanu preminuo je otac, zbog čega je Brazilac počeo da tone u depresiju. Igrao je "Imperator" sjajno još neko vreme, ali je već krajem 2005. bilo jasno da je pad u formi direktno proporcionalan rastu Adrijanovog stomaka. Usledile su brojne selidbe, vratio se u Brazil, gde je igrao za Flamengo, potom i za Romu, u kojoj se zadržao sedam meseci, igrao je još za Korintijans, Atletiko Paranaense u Brazilu, te Inter iz Majamija u SAD, gde je i završio karijeru 2016.

Od tada nije bilo puno vesti o Adrijanu, sve do danas, kada je isplivao snimak nekada vrsnog golgetera u vidno alkoholisanom stanju kako jedva hoda, i to uz pomoć prijatelja.

Čini se da je nekada najbolji napadač sveta prošao tačku bez povratka...

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR