Glas Javnosti

Turska ima lek za koronu, primenili su ga na mene

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Nekadašnji turski golman i reprezentativac Ruštu Redžber osvrnuo se na borbu koju je vodio protiv koronavirusa.

On je pobedio Covid-19, ali se od njegovih posledica i dalje oporavlja kod kuće.

- Bio je to veoma težak i dug proces lečenja. Postoji lek za ovaj virus, koje je sprovelo naše Ministarstvo zdravlja. Lekari su primenjivali na meni, intenzivno tokom 10 dana i uložili su mnogo truda. Podrška mojih najmilijih u ovom procesu je bila fantastična. Sve je to bilo od velikog značaja i bilo je lakše verovati da ću iz ove borbe izaći kao pobednik. Na kraju smo svi veoma srećni i to je najvažnije - rekao je Redžber.

Redžber ističe podršku koju je dobio iz Barselone, kluba za koji je branio od 2003. do 2006. godine.

- Barselona mi je tokom ovih teških dana pružila veliku podršku. Nevil i Teres su se javljali i preneli lepe želje predsednika i celog kluba. U tešim životnim trenucima znači svaka pažnja, a oni su mi je dali. Neću zaboraviti šta je sve Barsa učinila za mene dok sam umirao od korone. Mali detalji tada daju život. Želim da se zna da sam uvek na raspolaganju Barseloni. Želim da se zahvalim svima, posebno gospodinu Bartomeuu - istakao je Redžber.

Redžber je za reprezentaciju branio čak 120 puta, a karijeru je završio 2012, godine u redovima Bešiktaša, u koji je došao iz velikog rivala – Fenerbahčea.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR