Glas Javnosti

TRIO "ORLOVA" O LUKSEMBURGU I AZERBEJDŽANU: Moramo da osvojimo šest bodova (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas Javnosti

Fudbaleri Srbije u subotu gostuje Luksemburgu od 20.45 sati, a 12. oktobra dočekuje Azerbejdžan u Beogradu u istom terminu.

Mladi napadač Fiorentine Dušan Vlahović očekuje da će fudbalska reprezentacija Srbije uzeti šest bodova u oktobraskim kvalifikacionim mečevima.

Fudbaleri Srbije u subotu gostuje Luksemburgu od 20.45 sati, a 12. oktobra dočekuje Azerbejdžan u Beogradu u istom terminu.

Srbija trenutno u grupi A ima 11 bodova, dva manje od prvoplasiranog Portugala.

"Ne razmišljamo o pritisku, moramo da osvojimo šest bodova ovoga meseca, a onda u Portugalu idemo na pobedu, Nije bitno ko daje golove, bitno je da reprezentacija pobedjuje i da se plasiramo na Mondijal u Katar", zaključio je Vlahović.

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Marko Dmitrović najavio je da će tim u Luksemburgu ići na pobedu.

"Idemo u Luksemburg po tri boda, posle ćemo da razmisljamo o Azerbejdžanu. U novembru imamo praktično finale protiv Portugala za prvo mesto u grupi, ali idemo korak po korak. Imamo kvalitet za pobedu u Luksemburgu i ako krenemo od prvog minuta kako treba, verujem da neće biti problema. Objektivno smo favoriti, ali nam to ne stvara dodatni pritisak, znamo koji nam je cilj, a do njega se dolazi sa šest bodova iz predstojeće dve utakmice", rekao je Dmitrović.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Fudbalski reprezentativac Srbije Stefan Mitrović prokomentarisao je duele sa Luksemburgom i Azerbejdžanom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

"Od početka ovih kvalifikacijama smo pokazali da na svakom meču idemo na pobedu, maksimalno smo pozitivni i motivisani, nikog ne potcenjujemo. Kad se igra za reprezentaciju uvek je specijalni osećaj, to svi najviše volimo, znamo da smo bolji od rivala i optimisti smo. Igrali smo i protiv Luksemburga i protiv Azerbejdžana, Luksemburg je ostavio bolji utisak i očekujemo da će protiv njih na gostovanju biti dosta teže, nego u Beogradu protiv Azerbejdzana", rekao je Mitrović.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR