Glas Javnosti

TRESE SE PORTUGAL! RONALDOVA GEORGINA BRUTALNO NAPALA SANTOŠA: Evo kakve reči je Kristijanova supruga uputila selektoru Portugala!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Georgina Rodrigez, izabranica slavnog Kristijana Ronalda, žestoko je kritikovala seletora Portugala Fernanda Santoša nakon poraza od Maroka.

Portugal je eliminisan u četvrtfinalu Mundijala u Kataru, pošto je doživeo šokantan poraz od Maroka (0:1).

Tako je propao Ronaldov poslednji pokušaj da se domogne jedinog trofeja koji mu nedostaje u karijeri.

Ubrzo nakon meča na Instagramu se oglasila Ronaldova izabranica Georgina Rodrigez, koja se nije libila da javno kaže šta misli o portugalskom selektoru i njegovom ponašanju prema prvoj zvezdi tima - Kristijanu Ronaldu.

Podsetimo, baš kao i protiv Švajcarske u osmini finala, Santoš je ostavio Ronalda na klupi. Iskusni fudbaler nije počeo meč, ušao je tek u drugom poluvremenu, pri rezultatu 0:1 za Maroko.

"Danas je tvoj prijatelj i trener doneo lošu odluku. Taj prijatelj, za koga imaš toliko reči hvale i poštovanja. Onaj isti koji je, kada si ušao u igru, video kako se sve promenilo, ali je već bilo prekasno. Ne možeš tako da potceniš najboljeg igrača sveta, svoje najmoćnije oružje. Ni ti se ne možeš zauzeti za nekoga ko to ne zaslužuje. Život nam daje lekcije. Danas nismo izgubili, naučili smo", napisala je Georgina.
Ronaldo je utakmicu završio u suzama, pošto je njegova Portugalija eliminisana. Čim je sudija odsvirao kraj, jedan od najboljih fudbalera svih vremena je uplakan otišao u svlačionicu.

Ronaldo je predvodio Portugalce do titule šampiona Evrope 2016. godine, ali, po svemu sudeći karijeru će završiti bez osvojenog Svetskog prvenstva, što mu je očigledno izuzetno teško palo.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR