Glas Javnosti

Tores zamalo prebio saigrača iz Liverpula (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Kakav je igrač bio Fernando Tores? Paklen! Ipak, karijera ga nije mazila, zbog povreda se nije proslavio... Slično je i sanjegovim saigračem iz Liverpula - Alvarom Arbeloom koji je potom igrao za Real Madrid. A sad... Za vikend smo videli žestok sukob dvojice pomenutih.

Tores i Arbeola sada su treneri omladinskih selekcija Atletika i Reala. Upravo su ova dva kluba u nedelju igrali u Kup šampiona. I Tores i Arbeloa se probijaju kao novopečeni treneri, a u žaru borbe dva tima desio se i sukob dvojice asova, bivših saigrača.

Atletiko koji predvodi Tores imao je prednost od 2:0, Real je potom izjednačio u svom trening centru Valdebebes, kada je i nastao incident.

Arbeloa i Tores su besni krenuli jedan prema drugom, sreli se negde na sredini terena uz aut liniju, pa uz žestoke povike počeli i da se odguruju. Srećom, brzo su intervenisala lica u njihovoj blizini, pa je sprečen žestok skandal.



Ipak, i ovo je bilo dovoljno za loš primer klincima do 19 godina koje vode kao treneri, pa ostaje da se vidi hoće li biti i kazni za obojicu.

"Otkinuću ti glavu", navodno je govorio jedan drugom, samo još nije ustanovljeno ko kome.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR