Glas Javnosti

TERZIĆ OTVORENO O PARTIZANU: To da nema jake Zvezde bez jakog Partizana su FLOSKULE koje me NE INTERESUJU!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Direktor Crvene Zvezde Zvezdan Terzić nakon osvojne duple krune, prve posle sedam godina, ovrnuo se na zuspehe svog kuba ali se dotakao i aktuelnih dešavanja u Fudbalskom savezu Srbije.

- Floskula koju sam zatekao da nema jake Zvezde bez jakog Partizana mene ne interesuje. Ne treba Partizan da mi dahće za vratom da bih ja bio bolji. Hoću da budem šampion, imam pogonsko gorivo koje me gura napred, imam ciljeve koje postavljam pred sebe i to nema veze sa tim da li mi neko dahće za vratom ili ne - rekao je Terzić za nedeljnik Ekspres.

Nastavlja da želi da vidi bolje odnose na relaciji Zvezda - Partizan. Kaže da će se lično on i njegovi saradnici potruditi da to toga dođe, ali će morati da postoji volja druge strane.

- Mi se dakle ne merimo sa Partizanom, mi se merimo sa evropskim klubovima. Naravno, ja bih voleo da Partizan kao srpski klub bude bolji, voleo bih da imamo bolje odnose, mi ćemo uraditi sve da budemo bolje komšije, ali...

Dotakao se Zvezdan Terzić zbivanja u Fudbalskom savezu Srbije, koja su polako počela da se stišavaju nakon velike bure tokom prethodnih desetak dana. Tvrdi da će Zvezda imati kandidata na predstojećim izborima.

- Crvena zvezda odavno, a ja sam u klubu sedam godina, nije uključena u rad FSS. Nas nema ni na Terazijama 35, ni u Staroj Pazovi. O svemu što se događa, informišemo se iz medija, a sve što se događalo ili se događa u FSS je dokaz da ti ljudi nemaju kapacitet da vode jedan sistem. Kao najveći klub imamo odgovornost da se uključimo u izbore koji će biti raspisani na svim nivoima. Zvezda će sigurno imati svog kandidata, rekao je Terzić.

(Gls javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR