Glas Javnosti

TERZIĆ O PIKSIJU: Nije normalno da ni poruku ne pošalje, 15 godina nije kročio na Marakanu

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzićponovo je pričao o svom odnosu sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem.

Povod -  Piksijevo pominjanje regularnosti suđenja u ove sezone u Superligi.

"Sada je sve regularno, a kada je Zvezda bila prva onda nije, Selektor to izgovara u trenutku kada je Partizan prvi, a Zvezda nije. Naravno da to ne prija. Time je bačena senka na četiri titule Zvezde. Ne sviđa mi se situacija u FSS. Uvek ima nekih favorita", rekao je Terzić i dodao:"Imam korektan odnos sa Stojkovićem. Prvi sam mu čestitao nakon Lisabona i rekao da je direktno on doprineo tome. Zvezda je iznad i Terzića i Džajića i Piksija, ali mi nije normalno da Zvezda niže toliko uspeha i da neko ko je bio veliki igrač kluba ne pošalje poruku i čestita. Kada neko od naših napravi dobar rezultat, meni je drago. To je indirektno dobro i za Zvezdu. Moja ljudska obaveza je bila da čestitam", dodao je Terzić.

Pokušao je, kaže da uspostavi kontakt.

"On je moja generacija. Zajedno smo sarađivali. Zvao sam ga da dođe na ‘Marakanu‘. On već 15 godina ne dolazi na taj stadion. Da li je imao nekih neprijatnosti, ne znam. Meni je puno srce što su svakog dana tu velike legende kluba. Ja bih voleo da Piksi reši svoj probleme i dođe", smatra Terzić.

BONUS VIDEO: Doktor otkriva kako rukom da snizite pritisakSKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR