Glas Javnosti

TASOVAC je imao šta da kaže o GOBELJIĆU, pomenuo PUTINA, BAJDENA i SKIDANJE GAĆA!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Direktor Filharmonije, Ivan Tasovac je u toku jutarnjeg programa komentarisao dešavanja u Srbiji i svetu. On je svoje pojavljivanje pred kamerana iskoristio da ukaže na sličnosti i razlike samita na kojem će se sastati Bajden i Putin, i preksinoćne utakmice na kojoj je Gobeljić skinuo gaće rugajući se Stojkoviću.

U jutarnjem programu na Pinku gde su se komentarisale sve aktuelnosti u zemlji i svetu, jedan od gostiju je bio Ivan Tasovac. 

Tasovac je na vrlo neubičajen način podvukao paralelu pomenuvši u istoj rečenici Marka Gobeljića, Putina i Bajdena. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by armija_severa_1989 (@armija_severa_1989)

 

Tema razgovora je bila najava samita na kojem će se susrersti predsednik SAD-a i predsednik Rusije, a novinski naslovi su govori o tome da se predsednici neće samo rukovati.

"Možda bi mogli fudbaleri da preuzmu deo ponašanja svetskih lidera," započeo je Tasovac.

Tasovac je istakao da Amerika i Rusija nisu u manjem konfliktu nego što su Partizan i Zvezda, ali bez obzira na nesuglasice, Tasovac je siguran da će se predsednici zapravo samo rukovati.

 

"Skoro sam siguran da će se Putin i Bajden samo rukovati i da neće imati koreografiju poput Gobeljića," objasnio je direktor Filharmonije. 

Prema rečima Tasovca, ukoliko predsednici budu imali koreografiju poput Gobelja, on će biti zapanjen.

Podsetimo, na utakmici Zvezda-Partizan, Gobeljić je skinuo šorc i okrenuo se ka golmanu Partizana, Vladimiru Stojkoviću. Razlog tome su Stojkovićeve reči pre same utakmice kada je izjavio: ,,Silujte mene ako ne osvojimo Kup".

(Glas javnosti)

 

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR