Glas Javnosti

TAJ ADRENALIN, TAJ HUK SA TRIBINA! Rendžers će imati duplo jačeg rivala nego u Glazgovu: To vam je ljudi, ovaj stadion! (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković govorio je na konferenciji za medije pred revanš meč osmine finala Lige Evrope protiv Rendžersa.

U prvom meču u Glazgovu bilo je 3:0 za Rendžers i Zvezdi je potrebno "čudo" za plasman dalje.

"Ovaj stadion šalje igrače da budu duplo jači, taj adrenalin sa tribina je poseban, biće isti huk kao u Glazgovu, Marakana neće uplašiti Rendžers, ali će Rendžers imati dva puta jačeg protivnika", izjavio je Stanković na konferenciji za medije.

Nećemo grlom u jagode, ja to kažem kalkulisani rizik, u dobroj smo fazi kao tim, dodao je Zvezdin trener.

"Napravićemo jak pritisak, da pogreše, kao što smo mi u Glazgovu. Daćemo sve od sebe da se to desi, nadam se da će i sreća biti uz nas, ali moramo da je zaslužimo", poručio je Stanković.


Da li mogu da se ponove "igrački dani" kada je sa Zvezdom pobeđivao Kajzerslautern i Partizan sa po 4:0 rekao je:

"Bila su to neka druga vremena, ne sećam se kroz karijeru velikih preokreta, ali sam u Interu dobio Romu u Superku 4:3, posle 0:3, pa Šalke 5:2 posle 0:0", konstatovao je Stanković i rekao da bi pristao da u 60. minutu utakmice bude 1:0.

Zvezdin golgeter Milan Pavkov, koji će kako je Stanković otkrio biti starter, rekao je da pritisak uvek postoji, ali ako se prihvati na pravi način može da ti pomogne i da budeš još bolji.

"Ako se ostvari rezultat, svi smo junaci, nebitno ko će biti strelac", rekao je Zvezdin junak protiv Liverpula i još nekoliko bitnih mečeva poslednjih godina.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR