Glas Javnosti

TADIĆ VODI AJAKS KA TITULI: Mestralna partija kapitena Srbije (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Kapiten "Orlova" u maestralnoj formi, sam vodi Ajaks ka tituli.

Dušan Tadić, kapiten Ajaksa, nastavio je da pruža fantastične partije, a na susretu protiv Sparte iz Roterdama direktno je zaslužan za dva gola svog tima.

"Kopljanici“ su stigli do prednosti u 49. minutu preko Klasena, i to nakon veoma lepe asistencije Tadića, koji je sjajno pronašao saigrača, pa napadaču Ajaksa nije bilo teško da zatrese mrežu rivala.



Drugi pogodak postignut je u 62. minutu, i to nakon što je jedan od fudbalera Sparte igrao rukom u kaznenom prostoru, nakon konsultacije sa VAR sobom i pregledanog snimka sudija Pol van Bokel je pokazao na belu tačku, a Tadić sigurnim izvođenjem doneo "kopljanicima" prednost od 2:1.


Sparta je povela u 33. minutu pogotkom Džerija de Kampsa, koji je sa ivice kaznenog prostora pogodio same raklje gola tima iz Amsterdama, piše Nova.



Ukoliko slavi, Ajaks će pet kola pre kraja imati sedam bodova više uz utakmicu više od prvog pratioca, ekipe PSV Ajndhovena, dok je Sparta u zoni ispadanja sa 22 boda iz 27 mečeva, pa ćjoj predsoji žestoka borba za opstanak.

Foto: Printscreen/Tabela

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR