Glas Javnosti

SVETSKA ZVEZDA POSTAJE VLASNIK "OVNOVA": Jedan od najvećih holivudskih šmekera rešio da kupi engleski klub (FOTO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Džordž Kluni, jedna od najvećih holivudskih zvezda, zainteresovan je za kupovinu akcija Darbi Kauntija.

Klub sa Prajd parka je već šest meseci pod stečajem i bori se za opastanak u Čempionšipu, pošto im je administrativnim putem oduzet 21 bod od početka sezone.
I pored toga, izabranici Vejna Runija su i dalje u borbi za opstanak i još imaju šanse da prežive, doduše uz zaostatak od osam bodova, ali i samo sedam utakmica do kraja, prenosi B92.
Kluni nije nov što se tiče interesovanja za fudbal, on je pre dve godine takođe želeo da preuzme Malagu u Španiji, ali u tome nije uspeo.Činjenica da živi u Velikoj Britaniji sa suprugom Amal je još jedan plus, a za lokalni "Derbišajr Lajf" je rekao:"Derbi je sjajan fudbalski klub sa fantastičnom istorijom i siguran sam da ima i lepu budućnost. Znam da je u skorije vreme bilo problema, ali ništa ne može da se popravi, pod ovim okolnostima tim se nosio dobro. Kao i igrači na terenu i navijači su dali svoj doprinos. Moje interesovanje za fudbal proteklih godina je poraslo i bio sam upitan i oko kupovine Malage zajedno sa grupom ljudi. Bio je to zanimljiv predlog, ali je nažalost sve propalo. Možda je to da posedujem fudbalski klub najbolja stvar posle igranja. Možda, jednog dana", poručio je Kluni.

Klunija je čelnicima Derbija predstavio glumac rodom iz tog grada, Džek OKonel.Kluni je od 2016. konstantno bombardovao OKonela pitanjima o Derbiju i od tada pažljivo prati razvoj situacije, tako da nije isključena mogućnost da se pojavi kao kupac akcija "ovnova".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR