Glas Javnosti

SVET SE OPRAŠTA OD MIHAJLOVIĆA! Članovi porodice pored Sinišinog kovčega: Građani u kolonama čekaju kako bi odali poštu legendi!

Fudbal
Autor: Glas javnosti/Kurir

Veliki broj građana Rima od jutra čekaju ispred rimske opštine Kampidoljo, kako bi odali počast Siniši Mihajloviću.

Proslavljeni fudbaler i trener preminuo je u petak u 54. godini života nakon duge i teške borbe sa leukemijom.

Prethodna dva dana čitav svet se oprašta od proslavljenog asa koji je ostavio neizbrisiv trag. Od Siniše se opraštaju brojni klubovi, čelnici, bivši saigrači, treneri, sportisti, navijači širom sveta... Dirljive oproštajne poruke stižu sa svih strana

Ovog jutra građani Rima u kolonama čekaju kako bi rekli svoje poslednje zbogom neponovljivom Siniši Mihajloviću.

U zgradi rimske opštine Kampidoljo građani u tišini prolaze pored Sinišinog kovčega, karj kojeg stoje članovi ožalošćene porodice srpskog asa.

Na kovčegu su primetna i obeležja fudbalskog kluba Lacija i Rome, dva rimska kluba za koje je Siniša nastupao, ali i šalovi Torina i Bolonje koje je trenirao Mihajlović.

Brojni visoki funkcioneri grada Rima došli su da odaju počast proslavljenom Srbinu. Saučešće neutešnoj porodici izrazio je predsednik rimskog Senata, Ignasio la Rusa, a divnim rečima od Siniše se oprostio i savetnik za turizam Alesandro Onorata.

"Slomio nam je srca, negova borba protiv bolesti bila je naša. Imao sam privilegiju da ga vidim kako igra, trenira, živi u ovom gradu. Danas smo tu blizu njegove porodice, nejgove supruge, dece" rekao je Alesandro Onorata, savetnik za turizam.

"Rimljani su pokazali naklonost koju su gajili prema njemu", dodao je on.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR