Glas Javnosti

ŠUT KARTA ZA RONALDA: Ten Hag tražio da se Portugalac izbaci iz tima

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag rekao je vlasnicima kluba sa „Old traforda“ da portugalski fudbalski reprezentativac Kristijano Ronaldo ne bi trebalo da više igra za „crvene đavole“, prenosi američka TV mreža „I-Es-Pi-En“ (ESPN).

Ronaldo (37) je pre nekoliko dana u intervjuu britanskom novinaru Pirsu Morganu rekao da se oseća izdanim od strane Mančester junajteda i istakao da su pokušali da ga oteraju sa „Old traforda“. Portugalski fudbaler je istakao da ne poštuje Ten Haga i dodao da porodicu Glejzer, koja je vlasnik Mančester junajteda, ne interesuju sportski rezultati kluba.


„Ten Hag je svoj stav lično saopštio čelnicima kluba Džoelu Glejzeru, Ričardu Arnoldu i Džonu Murtogu. On je zbog ovog sastanka odložio porodični odmor. Igrači Mančester junajteda su besni na Ronalda, a klub trenutno razmatra koje postupke u skladu sa zakonom i pravilnicima može da pokrene protiv Ronalda, čija je mesečna plata veća od dva miliona evra. Ten Hag želi da Ronaldo napusti klub već u januaru naredne godine, jer je Portugalac ovim potezom pokušao da razbije jedinstvo u timu“, navodi „I-Es-Pi-En“.

Ronaldo ima ugovor sa Mančester junajtedom do juna naredne godine. On je ove sezone odigrao 16 utakmica za „crvene đavole“, a postigao je tri gola i imao je dve asistencije.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR