Glas Javnosti

SUPERLIGA SRBIJE: Potop katastrofalnog Partizana i poraz od Novog Pazara! (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbalski klub Partizan nastavio je sa bledim partijama, ali za razliku od prvog kola i meča sa Napretkom, preokreta ovog puta nije bilo. Tačnije, jeste, ali ne i snage da meč privedu kraju, Novi Pazar - Partizan 3:2 (1:0).

Pokazali su crno-beli još u prvom kolu da nešto ne štima, ali su uspeli da u samoj završnici preokrenu protiv Napretka i dođu do pobede od 3:1. I ovog puta Partizan je na poluvremenu imao gol zaostatka nakon penala Nedeljkovića (prethodno Saša Zdjelar nesmotreno faulirao Semira Hadžibegića), ali su prvo Sejduba Suma nakon gužve, a potom i Takuma Asano iz kontranapada doneli prednost timu Save Miloševića.

No, Pazarci se nisu predali, zaigrali su odlično u završnici, pa je Nemanja Perić tri minuta nakon Asanovog gola izjednačio, a u 78. minutu nakon greške Bojana Ostojića lopta je stigla do Ševkije Resića koji je šutirao, a pitanje je da li bi ona ušla i u gol da bek crno-belih Nemanja Miletić nije reagovao neshvatljivo loše i praktično je prosledio iza leđa mladog golmana golmana 

  Na kraju, 3:2 za Novi Pazar, pa je jasno da je pred Miloševićem izuzetno težak posao kako bi podigao ekipu, pogotovo ako se u obzir uzme i to da uskoro slede i evropski izazovi.

A koliko je ova pobeda obradovala Pazarce pokazuje i fotografija koju su objavili na svom Fejsbuk nalogu, kao i njen opis:

NOVI PAZAR – PARTIZAN 3:2 (1:0)

(Nedeljković 22 pen, Perić 73, Miletić 78 autogol - Suma 59, Asano 70)

Novi Pazar: Drobnjak, Sise, Vukajlović, Kurdić, Nedeljković (od 83. Zimonjić), Delimeđac, Kovačević, Tomić, Kecap (od 55. Resić), Dragutinović, Hadžibulić (od 65. Perić).

Partizan: Popović, Miletić, Ostojić, Vitas, Urošević, Zdjelar, Natho (od 71. L. Pavlović), F. Stevanović (od 46. Čolić), Suma, Asano (od 85. Matić), Sadik.

Superliga Srbije, 2. kolo

Sreda

Inđija – Voždovac 0:1 (0:1)

(Stojčev 25)

Novi Pazar – Partizan 3:2 (1:0)

(Nedeljković 22 penal, Perić 73, Miletić 78 autogol – Suma 59, Asano 70)

19:00 Bačka – Spartak

19:00 Crvena zevzda – Radnički Niš

19:00 Javor – Napredak

19:00 Metalac – Mačva

19:00 Rad – TSC

19:00 Radnik – Mladost

19:00 Zlatibor – Proleter

21:00 Vojvodina – Čukarički

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR