Glas Javnosti

SUPERLIGA SRBIJE: Partizan dočekuje Subotičane, Zvezda putuje u Inđiju

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Mečevima 33. kola nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije.

Aktuelna sezona srpskog prvenstva polako ulazi u finiš. 

Prvi meč ovog kola igra se danas od 18.00 u Užicu kada će domaći Zlatibor dočekati Novi Pazar. Ekipa iz Novog Pazara, koja i dalje ima šanse da sačuva mesto u elitnom rangu, u ovaj meč ulazi kao 16. tim lige sa 36 bodova, dok je Zlatibor dve pozicije ispod sa 22 osvojena boda.


U subotu je na programu pet utakmica od 15.00, a sastaju se Napredak - Proleter, Javor - Mačva, Rad - Bačka, Mladost - TSC i Voždovac - Čukarički.

U nedelju od 14.30 trećeplasirana Vojvodina će dočekati Metalac, dok će u istom terminu šestoplasirani Radnik ugostiti Radnički iz Niša. Nešto kasnije fudbaleri Inđije dočekuju lidera šampionata, ekipu Crvene zvezde. Ta utakmica počinje u 17 časova. Inđija je na 17. mestu na tabeli sa 34 boda i vodi borbu za opstanak, dok su crveno-beli lideri šampionata sa 92 boda i žele da nastave pobedničku seriju i što pre matematički obezbede titulu šampiona.


Poslednji meč u okviru 33. kola igra se u nedelju od 19.30 na stadionu u Humskoj gde će Partizan dočekati Spartak. Crno-beli sa 80 bodova na svom kontu zauzimaju drugo mesto na tabeli, dok je tim iz Subotice sedmi sa 47 bodova.

(Glas javnosti) 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR