Glas Javnosti

SUMRAK SRPSKOG FUDBALA: Ispala i Vojvodina, samo jedan predstavnik ostaje u Evropi!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaleri Vojvodine završili su takmičenje u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto je od njih bio bolji Standard u Liježu rezultatom 2:1.

Vojvodina je u meč ušla sa nadom da će moći do iznenađenja, ali su domaći nakon nešto mirnijeg uvoda stavili golmana Vukliša na muke preko Karsele i Avenatija. U sedmom minutu Voša je pripretila prvi put, Mrkaić nije uspeo da loptu prosledi u gol, pa su morali izabranici Nenada Lalatovića da se zadovolje kornerom. Ponovo je Vojvodina mogla do gola preko Mrkaića, ali ga je lopta pogodila u grudi i završila kod golmana Standarda. 

U sam smiraj prvog dela, Bojićev pokušaj loba završio je tih pored gola, pa su na odmor ekipe otišle sa 0:0. No, samo minut po povratku na teren, Bojić je skrivio penal, a Avenati doneo Standardu vođstvo.

Standard je stiskao u nastavku, a Vojvodina se branila sve do 73. minuta, kada je Vukadinović loptu poslao preko prečke. Ipak, dva minuta kasnije, Bojić se iskupio za promašen penal tako što je centaršut sa desnog krila glavom poslao u gol Standarda. Mogao je da donese i preokret, ali je iz dobre pozicije u 89. minutu šutirao pored gola, pa je meč ušao u produžetke. 

A na samom početku produžetka, novi problem za Vojvodinu, pošto je Amalah, nakon kombinacije u kaznenom prostoru i jedne varke, uspeo da pogodi dalji ugao i donese svojoj ekipo gol vredan plasmana u plej-of za igranje u Ligi Evrope.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR