Glas Javnosti

STRAVIČNO! Poznatog fudbalera NOŽEM IZBOLA SUPRUGA: Lekari mu se BORE za život!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaler Hrvoje Bači (32), koji nastupa za FK Tomislav iz mesta Drnja, izboden je prvog dana Nove godine oko 22.15 časova.

Bačija je na početku 2022. napala šest godina starija nevenčana supruga u porodičnoj kući i oštrim predmetom zadala ubodnu ranu.

Nesrećni Hrvoje je prevezen u Opštu bolnicu u Koprivnici sa teškim telesnim povredama i nalazi se na odeljenju intezivne nege, dok je žena uhapšena.

Njih dvoje roditelji su malene devojčice, a žena ima i jedno starije dete iz prvog braka.

Kako su komšije ispričale za lokalne medije, reč je o "vrlo živahnim partnerima, kod kojih vika i galama nisu nikakva novost. Nemire između njih često je znao da prouzrokuje alkohol".

Inače, Bači je, osim fudbalskih kvaliteta, poznat i po doživotnoj suspenziji iz istog sporta zbog napada na sudiju tokom utakmice. Zanimljivo da je taj meč igrao pijan, sa 1,07 promila alkohola u krvi. Sudija je završio u bolnici, jer je dobio potres mozga, a Hrvoje doživotnu suspenziju koja je posle raznih žalbi, ipak, odbijena. Prvotimac Tomislava je pomilovan, pa se ubrzo vratio fudbalu.

Međutim, to ga nije smirilo pa je pre godinu dana namerno laktom udario protivničkog igrača i razbio mu lice, a zatim ga prilikom izlaska sa terena i pljunuo. Zbog toga je zaradio 14 mečeva suspenzije.

BONUS VIDEO: JEZIVO SVEDOČENJE JU-PODZEMLJA Borba za život i smrt sa bosanskim Ljubom Zemuncem

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od mrs u 27.01.2022 10:34:28 h
     0 
jebo vam pas mater vise za ove klikbejte
od M u 06.01.2022 12:25:57 h
     0 

Izvinite ako nisam upucen....ali, po cemu je ovaj, nazovi fudbaler, poznat

od M u 06.01.2022 12:25:12 h
     0 

Izvinite ako nisam upucen....ali, po cemu je ovaj, nazovi fudbaler, poznat