Glas Javnosti

PONOVO NA ZAJAM: Srpski reprezentativac promenio sredinu i pojačao Švajcarce (FOTO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Jedan od najtalentovanijih srpskih štopera Strahinja Pavlović ponovo će na pozajmicu iz Monaka. Prošli put je to bilo u Belgiji, dok će ovoga puta destinacija biti Švajcarska.

Izdanak Partizanove škole fudbala ostatak sezone 2021/22. provešće u dresu Bazela, gde je stigao poslednjeg dana prelaznog roka u Švajcarskoj.


Levonogi štoper je i prethodne sezone tokom njenog drugog dela bio pozajmljen u Serkl Brižu, gde je pružao dobre partije. Vratio se u Kneževinu i pokušao da se izbori za mesto u timu, ali nije uspeo pošto je odigrao svega sedam utakmica u Ligi 1, od čega je na samo dve odigrao svih 90 minuta.



Strahinja Pavlović je sa osam godina došao u omladinski pogon beogradskog Partizana. Pavlović je u dresu crno-belih prošao sve juniorske nivoe do prvog tima, sa kojim je na kraju sezone 2018/2019 osvojio Kup Srbije i proslavio prvu titulu u karijeri.

Bazel je srpskog fudbalera pozajmio uz mogućnost da na leto otkupi njegov ugovor od Monaka. Pavlović će u švajcarskom timu nositi dres sa brojem 15.

BONUS VIDEO: Bokserski šampion prozvao Kristijana Golubovića



SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR