Glas Javnosti

STOJKOVIĆ ODLAZI U ARABIJU: Kapitena Partizana želi klub Al Feihi!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Nenad Lalatović izgleda da neće biti jedini koji će ovih dana iz srpskog fudbala otići put daleke Saudi Arabije. Klub Al Feihi kojeg trenira Vuk Rašović zainteresovan je za kapitena Partizana Vladimira Stojkovića.

Iako mu je 37 godina i sve sluti na skori kraj karijere, Vladimir Stojković ne samo da ne razmišlja o penzionisanju, već postoji velika verovatnoća da se uskoro ponovo okuša u inostranstvu. Iskusni čuvar mreže Partizana na listi je želja Al Feihe, kluba iz Saudijske Arabije, na čijoj klupi se od pre nekoliko dana nalazi bivši trener crno-belih Vuk Rašović, saznaje Telegraf.

Rašović je tek stigao u Al Feihu i dobio odrešene ruke da pravi tim po sopstvenim željama, a u vrhu te liste je i Stojković, kome za nekoliko meseci, tačnije u decembru, ističe ugovor sa Partizanom.

Naravno, u Humskoj postoji želja da iskusni čuvar mreže ostane u klubu i produži saradnju, ali bi se postojeći ugovor verovatno drastično smanjio, jer Partizan planira drastično smanjenje budžeta za plate ovog i narednog leta i to se odnosi isključivo na igrače sa najvećim ugovorima, gde spada i Stojković.

Otuda je malo verovati da će doći do produžetka ugovora, a sa druge strane Partizan sigurno neće praviti probleme svom kapitenu da se još jednom okuša u inostranstvu i zaradi dobru svotu u smiraju karijere.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR