Glas Javnosti

STIŽE LOVA: Partizan zbog duga zamalo bez evropske licence, ON bi mogao da donese MILIONE crno-belima

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Partizan je zbog finansijskih problema i duga od 250 hiljada evra zamalo ostao bez evropske licence, ali bi zbog novog priliva novca crno-beli mogli brzo da se oporave.

Naime, Partizan očekuje priliv u iznosu od tri miliona evra na ime bonusa za transfer Umaka Sadika u špansku Almeriju pre godinu i po dana. Ovo će se ostvariti ukoliko Almerija izbori plasman u LaLigu, što je vrlo verovatno.

Iz LaLige 2 u LaLigu direktno idu dva prvoplasirana tima, a to su trenutno Eibar sa 74 i Almerija sa 73 boda. Ono što je za Partizan još važnije, zahvaljujući neočekivanom porazu Valjdolida od Real Sosijedada B na svom terenu, Almerija ima četiri boda više od najbližeg pratioca iz plej-of zone, piše b92.net.

U narednom kolu Valjdolid igra sa liderom Eibarom, koji bi eventualnom pobedom mogao dodatno da približi Almeriju LaLigi, a što se tiče Sadika, on je sa 16 golova prvi strelac šampionata. Svojim golovima u dresu Almerije već je doneo Partizanu dodatnih 500.000 evra na tranasfer čiji je početni iznos bio pet miliona evra.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR